Et godt samarbeid

Velkommen til litt om meg siden...

Gjennom årenes løp har jeg nok hørt at jeg er webkongen av nettet, og sier mange nok det samme, må det være sant. Pluss at dette er som min nettbaserte visittkort.

I en voksende IT marked med stor konkurranse blir det viktigere og viktigere med personlig service og forenkling av kommunikasjon..  Viktigere er vel å hjelpe mine kunder med å lage hjemmesider som formidler informasjon, og dette på en ikke forvirrende måte. 

Tro meg når jeg sier at folk flest er lei av å måtte lære mye om å lage hjemmesider og takker pent nei til å sette seg inn i nye systemer. Det blir da opp til webside leverandørene å være knytepunktet mellom kunde og web og være den ene personen som tar til seg fadder oppgaven.

Min hovedfokus er alltid å være bedre enn konkurrentene, tilby rimeligere priser, raskere levering og bedre tjenester!

Med et hav av muligheter til å levere informasjon, satser vi på å skreddersy en tjeneste som gir ditt selskap overtak på nett.


Jeg har tro på jobben jeg utfører og en fornøyd kunde får motivasjonen i oss til å brenne.

Hos oss får du alltid en å forholde deg til, du blir aldri i tvil om tjenesten du får og når du får det.

Har jeg sagt at jeg elsker kaffe? Ja det er en svakhet som tilbyr glede, og jeg faller pladask for kaffe invitasjoner :)

Ta kontakt i dag! 


ORGNR: 912 768 287

                                                                    Aksel Lian   Aksel@webskaper.no

Webdesigner og utvikler

Aksel Lian


Patrick Rohan

Webutvikler

Support@webskaper.no

  
Live kunde support

Tilgjengelig 10-18 hverdager

Rimelig og profft webside

Online strategi

Våre erfarne markedsførere vil hjelpe deg med online suksess for din webside. Vi oppdaterer og sørger for at din webside fungerer som den skal.    Les mer

Optimalisering

Utviklerne våres jobber konstant med å tilpasse seg nye teknologier og ta dette i bruk, slik at dine kunder har den beste online opplevelsen hos deg. Les mer

Design

Vi hjelper deg med å gi ditt selskap et ansikt på nett som blir husket! Alle bedrifter bør ha en internett visjon, vi hjelper deg med din! Les mer

Kundemail

Kunde ID

PassordLinker


      google+ bedrift side